LET ANS DRIVE YOUR PROJECT!

GRAĐEVINSKA OPERATIVA

Firma ANS Drive d.o.o. osnovana je 1996. godine. U proteklom periodu stekla je zavidnu reputaciju i učestvovala u izgradnji i rekonstrukciji na stotine objekata na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Svoj uspjeh kompanija duguje i pomno odabranoj radnoj snazi. Danas firma zapošljava 580 radnika različitih specijalnosti. Kompanija svojim radnicima omogućava usavršavanje u struci i upoznavanje sa najnovijim tehnologijama rada. Filozofija stalnog ulaganja u novu opremu i građevinsku tehniku omogućava moderan pristup vođenju građevinske operative. Od 2002. godine kompanija je izvršila usaglašavanje načina poslovanja i certifikaciju u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2000.

Opširnije

STOLARIJA

Tvornica građevinske stolarije u vlasništvu firme ima kapacitet do 30.000 vrata i 40.000 prozora godišnje. Poseban pogon za proizvodnju pločastog namještaja i enterijerske opreme ima godišnji kapacitet od 50.000 m2. Proizvodni program tvornice razrađen je uz primjenu najnovijih evropskih standarda, a linija za proizvodnju bazirana je na najsavremenijoj zapadnoevropskoj tehnološkoj opremi.

Danas firma raspolaže sa poslovnom zgradom i proizvodnim pogonima ukupne korisne površine od preko 7.000 m2, otvorenim skladišnim prostorom površine 16.000 m2, te modernom tehnološkom opremom.

Opširnije

PROJEKTOVANJE I CONSULTING

Stručnost kadrova, moderna tehnološka oprema i fleksibilan pristup izvođenju radova garantuje klijentima firme ANS Drive usluge i proizvode evropskog kvaliteta, te poštivanje specifičnih, individualnih zahtjeva i želja.